Danmarksturnering kommende weekend.

Puljespillet afgøres i denne weekend og der er meget på spil for klubbens hold

.

1. holdet (Herre – 1. division) kan således både spille sig i oprykningsspil til elitedivisionen men også rykke ud af 1. division. Lørdag møder 1. holdet holdet fra Breinholtgård på hjemmebane. Søndag spiller holdet på udebane mod Esbjerg. For at komme i oprykningsspil skal holdet vinde begge kampe og kampen mod Esbjerg skal vindes med mindst 11-7

.

2. holdet (Herre – 2. division) har det svært i puljen og er uden point efter de 4 første puljekampe. Med 2 sejre i weekenden er der en minimal chance for at forblive i 2. division.
Lørdag mødet holdet på hjemmebanen holdet fra Vejle og søndag spilles mod Odder på udebane.

1.- og 2.- holdet spiller foursome om formiddagen og singler over middag.

3. holdet (Herre – 5. division) ligger a point med Hedensted i bunden af puljen med 2 point. For at forblive i 5. division kræver det at holdet vinder flere point end Hedensted.
Lørdag møder holdet netop Hedensted på hjemmebane og søndag går turen til Skanderborg.
Med en sejr lørdag, kan holdet ”nøjes” med en deler i Skanderborg søndag for at forblive i 5. division!

Seniorholdet (1. division) indtager pt. 2. pladsen i puljen med 4 point, hvor Esbjerg fører med 8 point. Holdet spiller for at forblive i 1. division. Lørdag spilles på udebane mod Horsens og søndag møder holdet Esbjerg på hjemmebane.

Veteranholdet (3. division) indtager 2. pladsen 2 point efter holdet fra Lillebælt og har mulighed for at spille sig i oprykningsspillet med 2 sejre. Lørdag spiller holdet mod Vejle på udebane og søndag mod Lillebælt på hjemmebane.

Ungdomsholdet i elitedivisionen ligger med 4 point på 3. pladsen. Det er en tæt pulje hvor vi både kan komme i finalespil men også rykke ned. Lørdag spiller vi mod Silkebord Ry på hjemmebane og søndag på udebane mod Fredericia.

Ungdomsholdet i 2. division skal kæmpe for at forblive i 2. division. Dette kræver at holdet vinder begge sine kampe og at holdet fra Hedensted taber begge sine kampe. Lørdag spilles vi mod netop Hedensted på hjemmebane og søndag møder vi Breinholtgård på udebane.

Kom ud og nyd en god frokost på terrassen og se spillerne på hul 18. Vi håber at se rigtig mange støtte op om holdene.

Alle matcher på hjemmebanen i Kolding starter fra 10. tee.

Lørdag starter de første matcher kl. 08.00 og banen åbner for spil 15.30.
Søndag starter de første matcher kl. 08.00 og banen åbner for spil kl. 10.30

HUSK – AL START I WEEKENDEN SKER FRA HUL 10 NÅR BANEN ÅBNER FOP SPIL FOR MEDLEMMER OG GÆSTER!.

Venlig hilsen
Sekretariatet