Greenfee

Kolding Golf Club benytter Yield-Management, hvilket betyder, at vores greenfee-priser varierer alt afhængig af ugedagen og tidspunkt på året og på dagen. Derfor bedes man tjekke Golfbox eller touch-skærmen i klubhuset for at se vores priser. Juniorer spiller med en fast rabat på 50 %

Desuden er Kolding Golf Club en del af Junior Greenfee aftalen. GolfBox kan dog ikke sættes op til at gøre dette automatisk, så enten rettes priserne på touchskærmen ved ankomst eller sekretariatet kontaktes i deres åbningstid.
HUSK at dette KUN er gældende sammen med en fuldt-betalende voksen medspiller (Greenfee Club no. 1 medlemmer regnes i denne forbindelse som værende en fuldt betalende voksen).

Benyttelse af Driving Range er inkluderet i greenfee.

For leje af trolleys bedes I henvende jer i Café KGC.
Trolleys koster 50 kr. pr. runde.

Buggies kan bookes gennem sekretariatet til 350 kr. pr. runde for greenfee-gæster.
Udenfor sekretariatets åbningstid afhentes og afleveres nøglen til Café KGC.

Greenfee skal betales inden spil på banen. Greenfee-mærkatet er tredje slip af scorekortet og skal medbringes på runden.

Læs mere om Pay & Play

Spil med medlem

Når man som gæst spiller med et medlem af Kolding Golf Club på 18-hulsbanen er greenfee’en 50 % af den pris, der står i GolfBox. Minimumspris er dog kr. 200,-
Systemet kan desværre ikke gøre det automatisk, så derfor skal du rette prisen på touchskærmen ved ankomst eller kontakte sekretariatet i deres åbningstid eller på kgc@kgc.dk.

Vær venligst opmærksom på, at man kun kan have én gæst med pr medlem pr gang og at gæsten skal være fuldtidsmedlem af en anden golfklub (f.eks. er flex-medlemmer ikke fuldtidsmedlemmer)
DGU-kortet skal forevises på forlangende, og klubben kan afvise dig som greenfee-spiller, såfremt du ikke er i stand til dette. Det ønsker vi selvfølgelig ikke, så husk det nu.

4 x greenfee og 2 buggies for KUN kr. 1.500,- 

Hele året er det muligt (ved at kontakte sekretariatet) at booke 4 x greenfee inkl. 2 buggies til KUN kr. 1.500,- 

Tilbuddet gælder KUN i weekender efter kl. 14.00 og SKAL bookes på mail (kgc@kgc.dk) senest fredagen inden kl. 15.

 

Greenfee billetter

Alle vore greenfee billetter er gældende i 3 år.

Dvs. hvis der står 2019 på dine billetter skal de bruges senest 31. december 2021.

Greenfeebilletter udstedt i 2018 og tidligere er derfor ikke længere gyldige.