Erhverv

Værdiskabende sponsorater

Vores sponsorer er en stor del af Kolding Golf Clubs stærke rygrad. De er vigtige, og derfor har vi et stort fokus på at skabe synlighed og værdi for alle virksomheder, der ønsker at være på klubbens sponsorliste. Der er mange muligheder for samarbejde, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds ønsker og behov.

Se sponsorerne her

Bliv en del af KGC Business Club

Målet med KGC Business Club er, at vi bliver ambassadører for hinandens virksomheder. Det handler om at skabe relationer og samtidig have muligheden for at dyrke den sport, som vi alle holder af – på ét af Danmarks flotteste golfanlæg.

Læs mere om KGC Business Club

Hold Company Day i Kolding Golf Club

Når det kommer til arrangementer i Kolding Golf Club er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder at lægge rammer til, når du skal forkæle din medarbejdere, pleje din kunder eller blot ønsker en hyggelig dag med golf og business på plakaten.

Læs mere om muligheden for arrangementer

Det siger dem, der har prøvet det

“Banen stod meget flot, alt support og afholdelse forløb gnidningsfrit og maden og servicen var rigtig fin. GolfPerformance kan på det varmeste anbefale at afholde et kunde-/firmaevent i Kolding Golf Club.”

Læs referencer her