Medlemskab

Medlemskab af Kolding Golf Club giver ikke blot adgang til en af Danmarks bedste baner men danner også rammen for et godt socialt liv og netværk – med golfspillet som det naturlige omdrejningspunkt.

En klub med masser af aktivitet

I Kolding Golf Club tilbyder vi et rigt aktivitetsprogram, der både omfatter faste ugedagsklubber for damer, herrer og seniorer, løbende klubturneringer og meget mere.

Vi har desuden ni forskellige ‘klubber i klubben’, herunder bl.a. Torsdagstøserne, Ladies Section, Old Boys, Club 28 og Kratluskerne. Hvis du er medlem af Kolding Golf Club og har lyst til at blive en del af en af klubberne i klubben, så kontakt formanden for den enkelte klub.

Klubber i klubben

Prøvemedlemskab

Som prøvemedlem i Kolding Golf Club får du en forsmag på, hvad det vil sige at være golfspiller. Vi har tilrettelagt et begynderforløb på 3 måneder, hvor du lærer alle golfspillets forskellige facetter at kende. På den måde bliver du hurtigt et velintegreret medlem af vores golfklub.

Du vil flere gange om ugen få instruktion og træning af klubbens trænere, der er i golfens verden kaldes pro’er. Her vil du lære kunsten at ramme den lille hvide bold.

Prøvemedlemsskab

Greenfee Club no. 1

Kolding Golf Club er med i fritspilsordningen Greenfee Club no. 1, som er et eksklusivt samarbejde mellem de seks klubber: Horsens Golfklub, Haderslev Golfklub, Gyttegård Golf Klub, Breinholtgård Golf Klub, Vejle Golfklub og Kolding Golf Club. Som medlem af Greenfee Club no. 1 får du frit spil på alle seks baner – hele 2022 – for kun 950 kr.

Greenfee Club no. 1

Fordelsaftaler med Club KGC

Som medlem i Kolding Golf Club kan du gøre brug af en række fordelsaftaler. Aftalerne er lavet med en række udvalgte virksomheder, som vi i KGC har et særligt godt forhold til.

Se fordelsaftalerne her