Kolding Golf Club

Velkommen til Kolding Golf Club. Igennem 88 år har vi, med stor passion for sporten, holdt vores baner i topform, så de hele tiden står klar til at give alle golfspillere en skøn oplevelse. Vi er stolte af at kunne sige, at vores flotte 9- og 18-hulsbane både er blandt Danmarks ældste og bedste.
Her er noget for alle – begyndere som øvede. Vi glæder os til at tage imod dig!

Forpagter til restaurant i Kolding Golf Club

Kolding Golf Klub søger en ny forpagter, der har lyst til at lave god mad og servicere vores 1250 medlemmer og ca 6000 greenfee gæster om året. Udover klubbens daglige aktiviteter vil der være turneringer, events, firmaarrangementer, klubber i klubben. Desuden vil der være mulighed for at skabe ekstra forretning gennem afholdelse af selskaber og mad ud af huset. Klubhuset har et stort og  lyst lokale med plads til 120 mennesker. Der vil derfor være rig mulig for at holde alt fra julefrokoster til bryllupper.

Cafeen er klubbens sociale omdrejningspunkt og meget vigtig for klubben og dens medlemmer. Der vil være stor mulighed for at udvikle og sætte dit eget præg på cafeen og livet i klubben.

Forpagter i Café KGC

Danmarks 7. ældste golfklub

Den 24. marts 1933 stiftes Kolding Golf Club. Overretssagfører Knud Hertz bliver klubbens første formand. Medlemstallet var “imponerende” – 14 medlemmer. Den 24. maj 1933 optages Kolding Golf Club i Dansk Golf Union, hvor det samlede medlemstal var 621 medlemmer. I dag har vi rundet 1.200 aktive medlemmer i klubben.

Læs mere om historien

Spil på udfordrende baner

Vores smukke 18-hulsbane ligger til dels på det areal, hvor den oprindelige 9-hulsbane fra 1933 blev anlagt.

Banen blev i 1978 udvidet til den nuværende 18-hulsbane, og i perioden fra 2006 til 2008 gennemgik banen en omfattende modernisering, der har betydet en markant optimering og fornyelse af samtlige greens og tee-steder.

Læs mere om banerne

Besøg vores hyggelige café

Nyd en lækker frokost og en kølig drik i vores skønne lokaler eller på vores terasse lige ud til 18. green

Læs mere om Café KGC

Bliv trænet af en pro

Lige meget hvilken niveau du er på, kan du hos os få hjælp til at udvikle dit golfspil. Vores PGA træner Fredrik Johnsson er klar med god råd og tips, så du kan få endnu mere spilleglæde.

Læs mere om undervisning

Bliv medlem af Kolding Golf Club

Vi vil meget gerne byde dig velkommen som medlem i Kolding Golf Club! Vi har en række forskellige medlemsskaber at vælge imellem alt efter om du er senior, studerende, junior eller andet. Du kan læse mere om medlemstyperne, priserne og finde tilmeldingsformularen via linket herunder.

Læs mere og tilmeld dig her