Company Day

Om det er kundepleje, forkælelse af medarbejdere eller blot en hyggelig dag i godt selskab, så tilbyder Kolding Golf Club de optimale rammer til dit kommende arrangement.

Company Day eller et andet arrangement

Selvom man måske ikke skulle tro det, så er der mange nuancer og forskelle når det kommer til golfarrangementer, for det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Skal der være duel undervejs med vores golftrænere? Whisky-smagning? Grill midt ude på banen til bespisning af dine kunder? Foredrag efter golfrunden?

Mulighederne er mange, så lad os sammen finde frem til netop dét set-up, der matcher dine ønsker og indfrier dine kunders forventninger.

Kolding Golf Club har rammerne

Vi har mange års erfaring i afvikling af alle typer for golfarrangementer, og vi vil gøre vores ypperste for at sikre dig en helt speciel dag fyldt med gode oplevelser for dig og dine gæster.

Så hvad enten det skal være den klassiske Company Day, et arrangement på vores gode Pay & Play-bane eller blot en hyggelig dag i godt samvær, så tilbyder Kolding Golf Club de ideelle rammer til kundepleje, kollegialt samvær og gode stunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en skøn, givende og anderledes dag i naturskønne omgivelser, hvor dine og dine kunders behov er i højsædet.