Referencer

Det siger kunderne

“Vi afholder vores company day i Kolding da det ligger centralt for vores kunder der kommer fra hele landet, KGC er en nem klub at komme til.
Vi har altid følt at KGC har haft fokus på vores dag fra opstart af planlægning til selve dagen og evaluering efterfølgende.
Der er god service fra hele KGC organisationen der er involveret. Der er muligheder for at inddrage elite og pro ift sjove indslag på banen
Banen er altid i tip top stand hvilket bliver bemærket af vores deltagere”

Peter Worck
External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification
Bureau Veritas

“GolfPerformance har eksisteret i mere end 10 år og har lavet mere end 250 golfevents i alle størrelser i Danmark og udenfor landegrænsen, for virksomheder af alle størrelser, krav og niveauer. Til dette event havde vores kunde ca. 100 gæster og interne medarbejdere med og vores forventninger til banen, servicen og restauranten var høje.

 Vi blev fra første kontakt mødt med en velvillighed og serviceminded indstilling fra både klubsekretariat og restauratør. Vi havde mange krav og ønsker som går ud over det sædvanlige og disse blev håndteret på fineste vis og med en positiv indstilling.

Banen stod meget flot, alt support og afholdelse forløb gnidningsfrit og maden og servicen var rigtig fin. GolfPerformance kan på det varmeste anbefale at afholde et kunde-/firmaevent i Kolding Golf Club.”

Michael Hansen
GolfPerformance

“Her et døgn efter vores een-dags udflugt til en vilkårlig valgt golfbane indenfor 100 kms afstand til vores base, er vi oprigtig meget glade for vi valgte Kolding Golf Club som dette års udfordring.

I har en vidunderlig flot designet golfbane beliggende i en flot natur med en passende forskellighed af træer, vandhazarder, bakker og dale. Smukt “bundet sammen” af stier og velbeliggende klubhus. På det personlige plan retter vi en stor tak til staben på kontoret for en flot velkomst og orientering og match-making, og sidst men ikke mindst en stor tak til restauratøren og hans personale for en dejlig og velsmagende buffet og betjening ved veldækkede borde i jeres hyggelige lokaler samt på terrassen med den ualmindelige skønne udsigt til finalen på hul 18.

En dejlig atmosfære da solen kom frem og skabte den rette stemning med en kold fadøl efter de 18 huller. Vi kan med rette anbefale Kolding Golfklub til de golfere vi møder på vores vej og matcher rundt omkring landet.”

OldMax (klub-i-klubben)
Kaj Lykke Golfklub
Bramming