Ny Chefgrenkeeper…Danny takker af og byder Mikkel velkommen.

Det er med stor beklagelse at jeg i dag har modtaget opsigelse fra klubbens chefgreenkeeper Danny Skytte.

Baggrunden for opsigelsen er en kombination af Danny´s ønske om at få mere tid til sin familie samt de udfordringer Kolding Golf Club står overfor i forbindelse med den nødvendige etablering af ny Greenkeepergård.

Danny har gjort et kæmpe arbejde for Kolding Golf Club og hvert år leveret en bane og nogle greens som er anerkendt og rost vidt omkring.

En kæmpe tak til Danny for indsatsen i Kolding Golf Club og et stort held og lykke fremover.

Det er ingen hemmelighed at det ikke vil være nogen let opgave at finde afløseren efter Danny, men i egne rækker og på anbefaling fra Danny, er det en stor glæde, at kunne oplyse navnet på klubbens nye Chefgrenkeeper som er, Mikkel Fredslund.

Mikkel har haft sit virke under Danny og har kompetencen til at tage over og viderefører det gode arbejde og den fortsatte udvikling af Kolding Golf Club.

Nærmere præsentation af Mikkel følger senere.

I forbindelse med Danny´s fratræden og Mikkel´s tiltræden afholder vi en reception torsdag den 28/10 kl. 14.00-15.30 i Kolding Golf Club.

Med venlig hilsen
Kolding Golf Club
Jens Elvang

 

[dt_photos_carousel dis_posts_total=”2″ image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” category=””]