I silende regn, den første lørdag i oktober, mødtes 10 friske golfere m.fl. iført regn-og travetøj ved golfklubben. Sammen med naturvejleder Nanna Winbladh vandrede vi i halvanden time rundt i den skønne natur, der grænser op til golfbanen.

Nanna delte ud af mange af de tanker, der ligger bag driften af de kommunale naturområder, specielt dem, der ligger som nabo til golfbanen. Hun fortalte om fredningsprocessen i Marienlund-området og de konsekvenser, en fredning kan få. Hun understregede, at der stadig skal være plads til vandrere, løbere, mountainbikere og ryttere.

Vi fik indblik i, hvordan skoven, søerne, engene og overdrevene passes i dag, så der opstår mest mulig biodiversitet. Mangfoldigheden af liv kommer helt ikke af sig selv, men skal hjælpes på vej ved  bl.a. at lade træer ligge og rådne i skovbunden, fortalte hun.

Vi hørte om etableringen af de nye mødesteder på Troldhedestien, bl.a. madpakkehuset og skovterrassen ved skovløberhuset og Dybvadbro station og de populære shelterpladser.

Formiddagsudflugten var arrangeret af Annie fra klublivsudvalget.

//Sekretariatet