Medlemsinformation.

Vi går en travl periode i møde. I weekenden afvikler vi Danmarksturnering og i næste uge har vi onsdag frivillighedsturnering, fredag afvikles KGC Masters Elite/AM, lørdag og søndag afvikles KGC Masters og mandag den 22/8 har vi sponsordag.

I år er det besluttet at banen åbnes for spil så meget som muligt. Tjek derfor tidsbestillingen for booking af starttid i den kommende uge.

Meget på spil for KGC i sidste spilleweekend Danmarksturneringen – læs mere klik her
Vær opmærksom på at al spil i denne weekend – altså lørdag den 13/8 og søndag den 14/8 – sker med start fra hul 10. Ingen start fra hul 1!

KGC Masters sponsored by Faxe Kondi – Elite/Am fredag den 19. August – 2 ledige pladser/hold tilbage. Skal du have et hold med så kontakt Jens Elvang på tlf. 51955097 eller på mail manager@kgc.dk.
Læs mere om Elite/Am – klik her

KGC Masters sponsored by Faxe Kondi afvikles i weekenden den 20-21. august – læs mere klik her

Hjælpere til KGC Masters.
Lørdag og søndag har vi brug hhv. 4 og 2 hjælpere til at stå forecaddy, så spillerne får en god oplevelse til turneringen.
Har du lyst til at blive en del af KGC Masters hjælperteam, så kontakt Jørgen Fink på mail: jfinkkolding@outlook.com eller tlf. 3094 8626

Udslag fra græs på driving range er tilladt mellem de 4 røde markeringer der er placeret i græsset. Vis hensyn til hinanden og aftale med dem der evt. træner fra måtter, så ingen bliver ramt. Husk at fjerne kurve fra græsset efter træning, da disse kan ødelægge rotorklipperen og robotopsamleren.

Tørke over landet og Kolding Golf Club. Alle baner i Danmark ”lider” under den ekstreme varme og sol. Det mærkes også på banerne. Der vandes i perioden kl. 22.00 til kl. 05.00 hver dag. Selvom der vandes kraftigt, er det ikke nok til at undgå at greens bliver tørre. Derfor kan i opleve at grenkeeperne ekstraordinært håndvander greens. Vis hensyn til dem når de gør det!

Drikke rigeligt med væske under spil, da du ellers kan risikere at dehydrere. Vi har måtte hente enkelte spillere ind fra banen med kraftige symptomer på dehydrering.

God weekend til alle.

Venlig hilsen
Jens Elvang