Formålet med mandagsgolf, er at skabe sociale relationer for øvede medlemmer imellem og være en bro fra 9-hulsbanen til ”stor bane” for medlemmer der f.eks. netop har afsluttet et begynderforløb, samt at medvirke til at nye medlemmer i KGC, møder nogle ”gamle” medlemmer.

Meningen er at alle spiller med hinanden, uanset hcp., køn, alder og rutine etc. – hovedsagen er, at vi har det sjovt i hinandens selskab.

———————————-

Fakta om mandagsgolf:

Beskrivelse: Hver mandag i sæsonen spilles der mandagsgolf.

Tidspunkt: Hver mandag kl 17.30. Mødetid kl 17.20 ved 1. teested på den store bane. Kan være tidligere først og sidst på sæsonen.

 Matchfee: 20,- kr., som gerne betales kontant men ellers med MobilePay ved start.

 Præmier: Der er præmier til de bedste samt evt. klappepræmier.

 Matchform: 9 huller Stableford på For-ni.

Tilmelding: Tider bookes på almindeligvis i Golfbox i tidsrummet fra kl. 17.30 til kl. 18.00 – fyld venligst op så der altid er 4 personer på en tid – start fra kl. 17.30 tak.

——————————-

Du booker dig helt enkelt bare på de bolde der spiller fra kl. 17.30 og de næste fem tider frem, om mandagen på 18 hulsbanen (tidspunkt gælder indtil udgangen af august – fra september skal der bookes fra kl. 16.45 …. Så længe lyset muliggør spil)

Vi mødes ved starterhuset ved 1. teested, hvor vi senest 10 minutter før første starttid kl. 17.30 bliver trukket lod om hvem der spiller sammen. Der betales 20,- kr for deltagelse, som går ubeskåret til præmier (dette er frivilligt – du kan også deltage i fyraftensgolf uden betaling) Præmierne er gavekort til Café KGC.

Efter matchen mødes vi i cafeen, hvor der bliver hygget og uddelt præmier til dagens vindere.

 

På vegne af Søren Langager

Venlig hilsen
Sekretariatet
Jens