Klubmesterskab 2020

I klubmesterskabs week-end’en, hvor vejrguderne havde lovet både skybrud og torden var det med bange anelser, at vi startede klubmesterskabet lørdag morgen, men bortset fra et par dryp og rumlen i det fjerne blev det det fineste golfvejr, og det fortsatte også om søndagen, hvor finalerunden blev afviklet.

Der var i alt 74 deltagere og desværre kunne kun tre af damerækkerne gennemføres. Som noget nyt havde vi i år en super veteran klasse, og det var en succes, da den blev gennemført i både dame- og herrerækken.

I herrerækken genvandt David Samuelsen sit klubmesterskab for tredje år i træk. David spillede stabilt i alle tre runder og vandt i -3 foran Mathias Bærholm og Mikkel Baagøe Rasmussen, begge i +1. I drengerækken var der spænding til det sidste, da både Sebastian Høj Søndergaard og Emil Trab Skydt lå i +13 efter de 3 runder. De måtte derfor ud i 3 hullers omspil. Her havde Sebastian de bedste nerver og blev klubmester.

I mid-age herrerækken vandt Hans Christian Overby i +15 foran Michael Jepsen i +16. I senior herrerækken genvandt Finn Andersen mesterskabet i +13 foran Jens Andersen i +20. Finn har også lige fået en 3. plads ved Danmarksmesterskabet for seniorer. Jørgen Kjer genvandt ligeledes mesterskabet for veteran herrer i +22 foran Mogens G. Nielsen i +28, og super veteran herrer blev vundet af Vagn Hansen i +42 foran Finn Bruun Sørensen i +43.

Den nykårede Danmarks mester for veteran damer, Marianne Nielsen genvandt mesterskabet i suveræn stil i +24 foran Mona Hansen i +45. For senior damer blev Margit Rahbech klubmester i +33 foran Janka Andersen i +48 og super veteran damer blev vundet af Imre Rietveld Nielsen i suveræn stil i +35 foran Birthe Bache i +67.

Der var også præmier til de bedste netto scores og her blev vinderne: Imre Rietveld Nielsen (super veteran damer), Jette Dalsgaard-Hansen (veteran damer), Margit Rahbech (senior damer), Mathias Dyrehave Rasmussen (drenge), Mikkel Baagøe Rasmussen (herrer), Klaus Raabjerg (mid-age herrer), Peter Worck Nielsen (senior herrer), Jørgen Kjer (veteran herrer) og Mogens Paludan Larsen (super veteran herrer).

Klubmesterskabet blev igen i år afholdt som en løbende turnering hen over sæsonen med finalen afviklet senest dagen før klubmesterskabet i slagspil. Finalen i herre elite rækken var en gentagelse fra sidste år, og igen i år vandt Jakob Bryld Nissen over David Samuelsen, men David bed fra sig og de måtte ud på 20. hul før sejren til Jakob var i hus. I sub-elite herre rækken vandt Brian Rasmussen 6/4 over Martin Hald.

Der blev ikke spillet nogle damerækker.