Kolding Golf Clubs træner

“Gå til Golf” – vejen til succes

”gå til golf” går ud på at du melder dig på et hold sammen med maksimalt 7 andre. I har en fast træningstid f.eks. hver tirsdag kl. 09.00 gennem hele sæsonen (april-september), her kommer i at cirkulere gennem spillets facetter og hver uge byder på et nyt moment. Langt spil, indspil, bunker, puting,etc.

Jeg går meget op i at træningen tager udgangspunkt i dig og hvor du er i din udvikling. Det betyder at du skal se hver træning som en buffet af muligheder hvor du byder ind med dine behov og vælger med udgangspunkt i dette hvor meget du vil ”spise” af denne buffet, min opgave er at guide dig i denne jungle af muligheder.

Sådan tilmelder du dig:
Log ind på Golfbox – klik på ”kurser”– vælg hvilket hold og tidspunkt der passer dig bedst – tilmeld dig.

Klar til forandring?

Priser lektioner mm – klik her

Booking af lektioner / “gå til golf” hold.

Log ind på Golfbox, klik på “Lektioner” i venstre menu, tryk på “Gå til Protrainer” søg efter Kolding Golf Club, klik på Protræner Fredrik Johnsson, og min kalender åbner i Golfbox.

Ring til Fredrik 60 16 23 39

pro@fredrikjohnsson.dk

Fredrik Johnssons Golf Academy

CV – Fredrik Johnsson

Fredrik Johnsson

PGA træner

“Det, som jeg går meget op I, er, at ingen kan undervises ens, for vi er alle forskellige og skal derfor undervises individuelt. Vores krop og sind skal være med for og øge forståelse og indlæring.

Det der kendetegner denne fantastiske sport, er, at vi ikke er begrænset af alder og kan nyde den, så hvis vi forstår og tage udgangspunkt I, hvor den enkelte er, og hvor vi gerne vil hen, så har vi et godt udgangspunkt for og nyde dette fantastiske spil.

Jeg ser frem til og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.”