”Byens bedste startpakke” – når du skal i gang med golf  – en kæmpe succes.

Klubbens nye koncept ”Byens bedste startpakke” med introdag, holdtræning, mentorordning, regellære og spil på 9 hulsbanen har afstedkommet at rigtig mange søger til Kolding Golf Club for at tegne et prøvemedlemskab (på 3 måneder) og til kun kr. 495,-

Klubbens nye træner Fredrik formår på en enkel og let måde at instruere de nye i golfsvinget, så de hurtigt og sikkert ”knækker koden” og får bolden op at flyve samt lærer at putte den i hul.

Lige nu er tæt på 100 personer der i gang med ”byens bedste startpakke” og vi har plads til flere der vil med på holdet og blive en del at vores klub hvor fællesskab, motion, hygge, gode oplevelser, nye bekendtskaber og relationer er hverdag.

Som medlem af Kolding Golf Club er du vores vigtigste ambassadør og formidler af de gode historier i og om vores dejlige klub. Så har du i din omgangskreds nogen så endnu ikke er begyndt at spille golf, så fortæl dem om ”Byens bedste startpakke” og alle de gode oplevelser og muligheder som golf spillet medfører og hjælp dem med at blive en del af vores gode og hyggelige klub.

Næste introdag/begynderhold opstarter lørdag den 28. maj kl. 10.00.

Mere information og tilmelding – klik her

// Jens Elvang