Jever-match til fordel for Hjerteforeningen

Kolding Golf Club var fredag d. 23. april værter for Jever-match, der havde til formål at samle penge ind til Hjerteforeningen for at mindes kokken Jesper Dyssel Engel.

Flere af Jespers gode kammerater ville gerne gøre noget specielt for at mindes deres kammeret Jesper Dyssel Engel, der desværre alt for tidligt forlod dem i en alder af kun 47 år. Jesper kæmpede med hjerteproblemer og sov stille ind natten til lørdag d. 6. marts.

Jesper elskede at spille golf og da det grundet corona-restriktioner ikke var muligt at samles til den traditionelle gravøl efter bisættelsen af Jesper, valgte kammeraterne i stedet for at gøre noget andet. De valgte at arrangere en golfturnering til fordel for Hjerteforeningen.

I stedet for at holde en traditionel 18-hullers turnering med efterfølgende præmieoverrækkelse valgte kammeraterne, at denne turnering skulle spilles i Jevers ånd – 9 huller, uden scorekort og med en masse hygge og et par dåseøl. En ekstra gimmick i turneringen var, at Jespers golfbag var stillet på 1. tee og alle deltagerne skulle slå det første slag med en valgfri kølle/jern fra Jespers bag.

Det lykkedes kammeraterne at samle ca. 40 af Jespers venner til Jever-match. Konceptet var at alle deltagerne skulle betale min. kr. 350,- (gerne mere) til indsamlingen direkte til hjerteforeningen for at deltage. Efter turneringen var der auktion, hvor flere lokale virksomheder havde doneret gavekort og produkter.

Alt i alt fik de samlet ca. kr. 55.000,- ind til Hjerteforeningen og fik sendt Jesper godt afsted på den dag, hvor han ville være fyldt 48 år dagen efter.

Kammeraterne vil gerne takke de mange venner og familien, der deltog og bidrog til en hyggelig fredag eftermiddag helt i Jespers ånd. De vil for altid savne Jesper, men denne dag var det helt rigtige på gensyn.

Kolding Golf Club vil gerne støtte ekstra op om denne sag og opfordrer flere til at bidrage til indsamlingen. Derfor søsætter vi en lille konkurrence, hvor du kan vinde 2 x greenfeebilletter til Kolding Golf Club inkl. Golfburger. Du får et lod i lodtrækningen pr. kr. 50,- du donerer.

  • Mobilepay valgfrit beløb til Kolding Golf Club på 74003
  • HUSK at skrive Jever efterfulgt af dit tlf. nr. som kommentar til indbetalingen (vi kan ikke se tlf. nr. på overførslen)
  • Deadline for deltagelse er søndag d. 9. maj

Vi finder en vinder ved lodtrækning mandag d. 10. maj og kontakter vinderen direkte.