Kære medlemmer.

Først og fremmest så vil jeg sige at jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og ser frem til sæsonen 2022. Jeg skriver til jer angående et tilbud på golftræning.

Med stor succes har jeg i nogle år haft et produkt der hedder ”gå til golf”

I mange andre sammenhæng hvis man dyrker en fritidsaktivitet så har man ofte faste tider for hvornår man har træning, gå til badminton, tennis, dans etc. etc.

Det vil sige at man ved når man har træning. I golf har den tradition aldrig helt været en del af vores træning.

Derfor tilbyder jeg dette koncept. Hvad går det så ud på?

”gå til golf” går ud på at du melder dig på et hold sammen med maksimalt 7 andre. I har en fast træningstid f.eks. hver tirsdag kl. 09.00 gennem hele sæsonen (april-september), her kommer i at cirkulere gennem spillets facetter og hver uge byder på et nyt moment. Langt spil, indspil, bunker, puting,etc.

Jeg går meget op i at træningen tager udgangspunkt i dig og hvor du er i din udvikling. Det betyder at du skal se hver træning som en buffet af muligheder hvor du byder ind med dine behov og vælger med udgangspunkt i dette hvor meget du vil ”spise” af denne buffet, min opgave er at guide dig i denne jungle af muligheder.

Den største fordel med denne type af træning er, at man kan få informationen fordelt over tid.
Man kan ikke spise en elefant i én mundfuld, men deles den i mindre bider kan man over tid komme gennem den.
Jeg er meget spændt på hvordan I kommer og modtage denne type af træning.

Træningen foregår fra april til september med ophold i juli måned og afsluttes sidst i september.

Pris: 2.500,- TILBUD! Til jer der tilmelder jer før den 25/3. introrabat 2.200,-

Sådan tilmelder du dig:
Log ind på Golfbox – klik på ”kurser”– vælg hvilket hold og tidspunkt der passer dig bedst – tilmeld dig.

Du bekræfter din deltagelse ved at indbetale kursus prisen på kr. 2.200,- til  mobilpay 62124 (Fredrik Johnsson Golfacademy ApS), skriv dit navn hvilket hold du har tilmeldt dig på ved betaling.

Hvis du gerne vil have lidt mere information, så ses vi måske til generalforsamling hvor jeg fortæller lidt om ovenstående, eller kom i direkte kontakt med mig på telefonnummer 60 16 23 39 eller send mig en mail på pro@fredrikjohnsson.dk.

 

Med venlig hilsen

Fredrik Johnsson

  

[dt_photos_carousel dis_posts_total=”2″ image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” category=””]