Info om elitegolf i KGC

 
Kære elitespillere,
 

Det er vigtigt for os at komme med en klar tilkendegivelse om at vi fortsat kommer til at have elitegolf i KGC med det formål at tage sejre på højeste niveau.

 

KGC har mistet en del spillere. Selvom dette er beklageligt, og vi gerne havde set et par stykker blive, ser vi det også som en mulighed for at bygge noget nyt og spændende.
 
Målet er at opbygge et setup, så vi i KGC udvikler såvel individuelle spillere og klubhold, så de performer på højeste niveau til glæde for KGC og Kolding.
 
Vi kan se en stamme af Kolding-spillere der danner fundamentet som skal bære her og nu men som også skal være med til at præge fremtiden for elite i KGC.
 
Med på holdet til at sikre denne udvikling har vi i 2022 Thomas Danielsen, som mange af jer kender, og klubben nye træner Fredrik Johnsson som kommer med en enorm erfaring både som træner og som coach.

Fælles for Thomas og Fredrik er, at de begge også har et indgående kendskab til hvordan vi skaber det gode og udviklende miljø.

 

 
Fredrik beskriver herunder kort sin tilgang til sit virke som træner.
”For at give jer et billede af min filosofi, så er jeg en træner der arbejder med spilleren i centrum.
Det lyder fint men det betyder for mig, at nogle gange er jeg i førersædet med jeres udvikling og nogle gange supporter jeg en igangværende proces du som spiller har med en anden træner.
Med andre ord så arbejder jeg meget med at danne det rigtige miljø for hvert enkelt, så vi i fællesskab kan opnå jeres individuelle og klubbens mål.
Jeg vil forklare mere om dette, når COVID-19 forholdene gør, at vi kan mødes.”
 
Fredrik, Thomas og jeg håber, at I alle vil være med på den rejse, som vi i Kolding Golf Club skal ud på. Det bliver mega spændende!
 
Der indkaldes til spillermøde lige så snart det er muligt i forhold til COVID-19 restriktionerne.
 
Afslutningsvis ønsker vi alle en glædelig jul og et godt og spændende nytår.
 
Med venlig hilsen
Thomas Danielsen, Fredrik Johnsson og Jens Elvang
 
[dt_photos_carousel dis_posts_total=”2″ image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” category=””]