Cancer-uge

Et af vores medlemmer igennem mange år – Anders Vestergaard – har spurgt om vi vil lægge bane til en Cancer-uge og det kan vi selvfølgelig ikke sige nej til

Så hvis du kunne være interesseret i at hjælpe med sponsorater, præmier eller andet, så kontakt Anders direkte eller send en mail til kgc@kgc.dk og så videreformidler vi din mail til ham

Hen Hilsen fra Anders

I uge 37 er jeg ved i samarbejde med Kolding Golf Club at planlægge en turneringsuge hvor det kommer til at stå i kræftens tegn eller nærmere sagt kampen mod kræften.

Der bliver afholdt turneringer igennem hele ugen hvor overskuddet kommer til at gå til Børnecancerfonden. I denne forbindelse har jeg brug for din hjælp.

For at vi kan gøre dette har vi brug for al den opbakning der kan samles, så er du eller kender du nogen i din omgangskreds frisk med et sponsorat til denne uge, så kontakt mig på, alt har interesse uanset værdistørrelse..jo flere præmier jo bedre.

Jeg håber at I vil dele beskeden så vi kan få stablet et fantastisk præmiebord op til de turneringer der skal afholdes. Jeg vil løbende opdatere med sponsorer på en kommende Facebook gruppe som er under udvikling.