Åbningsturnering d. 3. april

KGC afholdt åbningsturnering d. 3. april. Den startede traditionen tro med standerhejsning. På grund af frost om natten havde vi valgt at udsætte starten til kl. 12.00. Turneringen blev gennemført uden problemer. Der var en god vind og enkelte byger. Alligevel blev der lavet flere gode scores. Der var både en individuel række og en holdrække.

I den individuelle række var Jesper Hardrup suveræn. Han scorede 46 point foran John Højbjerg med 40 point og Glen Gansler Jørgensen med 37 point.

Jesper Hardrup var også med på vinderholdet, som derudover bestod af Karen Hardrup, Mona Hansen og Jørgen Fink, som også vandt i suveræn stil med 135 point foran holdet med Jette Dalsgård, Mogens Amnitzbøll, John Højbjerg og Brian Jacobsen med 118 point.

Nærmest hullet på hul 7 blev Jørgen Fink og på hul 17 blev det Preben Balle.

 

Der var også 2 meget flotte klappepræmier, som bestod af gavekort til Golfpark Strelasund i Tyskland sponsoreret af Golfpark Strelasund. De heldige vindere blev Jacob Fenger og Klaus Haltrup.

Billedet viser vinderholdet flankeret af turneringslederne Klaus Raabjerg og Marianne Davidsen: (fra højre) Mona Hansen, Karen Hardrup og Jørgen Fink. Jesper Hardrup var desværre forhindret i at deltage i præmieoverrækkelsen på grund af den udsatte start.