Prøvemedlemskab i Kolding Golf Club

På denne side finder du informationer om de grundlæggende ting omkring prøvemedlemskabet i Kolding Golf Club. Det vigtigste er, at det er et begynderforløb, dvs. du mødes af ligesindede nye golfspillere og en flok erfarne golfspillere, der har dedikeret sig til at lære nye golfspillere op og introducere dem til det fællesskab, der er i Kolding Golf Club.

Vigtige links

Kolding Golf Club
Tel: 51522299
Hjemmeside: https://kgc.dk
Mail: kgc@kgc.dk

tilmelding begynderturnering – login nedenfor
tilmelding træning – login nedenfor
tilmelding regelaften – login nedenfor

Brugernavn Adgangskode

Brugernavn
Adgangskode
Hjælp til Login
Indmeldelsesblanket
Regelprøven
Facebook

Prøvemedlemskab og begynderforløb

Begynderforløbet strækker sig over 3 måneder, hvor du vil stifte bekendtskab med alle golfspillets aspekter.

Kontingentet for prøvemedlemskabet/startpakken er kr. 495,- som du betaler umiddelbart efter indsendelse af indmeldelsesblanketten. 

I ugen optil valgte introdagen modtager du en velkomstmail fra sekretariatet.

Skulle du mod forventning ikke høre fra os, hverken med velkomstmail, faktura eller fra Golfbox med dit medlemsnummer, så tag hurtigst muligt fat i os i sekretariatet på tlf. 5152 2299 eller 5195 5097

Formålet med begynderforløbet er at give dig de færdigheder, der skal til for at du kan få et medlemskab af Dansk Golf Union (DGU) og dermed få adgang til at spille på klubbens 18-huls bane og alle andre baner i Danmark såvel som i udlandet – mod en vis betaling selvfølgelig.
Endvidere – og ikke mindre vigtigt – vil begynderforløbet give dig et socialt netværk i klubben og introducere dig til en fantastisk sport, der er både sjov og udfordrende.
Golf er for alle aldre og selv oppe i årene kan man forbedre sit spil. Endvidere bevirker det geniale handicapsystem, at alle med udbytte kan spille med og mod hinanden uanset spille niveau.

Du tilmelder dig begynderforløbet HER.
Hvis det giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til sekretariatet enten via mail, telefon eller fysisk fremmøde i åbningstiden.

Begynderforløbet indeholder følgende elementer:

 • Træning ved klubbens træner
 • Ugentligt begynderspil og/eller begynderturneringer
 • Regelundervisning
 • Udstrakt mulighed for selv at træne på klubbens træningsområde i prøvemedlemskabets periode
 • Udstrakt mulighed for selvstændigt spil på 9-hulsbanen i prøvemedlemskabets periode
 • Gratis lån af udstyr
 • Mentorordning
 • Deltagelse i særligt arrangerede turneringer på 18-hulsbanen og arrangementer sammen med andre begyndere
 • Introduktion til 18-hulsbanen sammen med din mentor

For at opnå medlemskab af DGU skal du have opfyldt følgende krav:

 • Deltaget i 5 træningsstimer hos vores træner
 • Deltaget i 5 runder på 9-hulsbanen enten i forbindelse med en begynderturnering eller sammen med en mentor
 • Deltaget i en regelaften i klubben
 • Bestået DGU’s online regelprøve
 • Have tegnet aktivt medlemskab af Kolding Golf Club på enten 9-hulsbanen eller 18-hulsbane

Træning:

I løbet af prøvemedlemskabet skal du tilmelde dig undervisning via golfbox hos klubbens træner Fredrik Johnsson.
Du skal tilmelde dig undervisning i nedenstående slagtyper:

 • put
 • chip
 • pitch
 • bunker
 • lange slag

Det praktiske spil foregår hver onsdag på shortgame-banen eller på 9-hulsbanen fra april til og med september.
Vi mødes ved driving range kl 17.00 eller 17.15 (alt efter årstiden). Husk at tilmelde dig via Golfbox. Alle fremmødte bliver delt i små grupper, som ledsages af en erfaren spiller – en mentor.
Efter spillet, som forventes at vare i ca to timer, samles alle i klubhuset, hvor der uddeles præmier, hygges og eventuelle spørgsmål drøftes. Der kan købes mad og drikke i klubhuset. Det forventes, at du bliver og deltager i denne sociale del, der er vigtig for den gode integration i klubben.

Regler og etikette er der en del af i golf. Det skyldes, at vi spiller udendørs hele året til dels på naturens præmisser og at vi er mange på banen samtidig. Vi skal passe på banen og ikke mindst på os selv og hinanden.
Reglerne sørger bl.a. for, at spillet kan afvikles flydende og i et rimeligt tempo. Endvidere er det ikke ufarligt at blive ramt af en bold eller en kølle.

De to små bøger ’Kom godt i gang’ og ’Lommeguiden’, som du finder i velkomstpakken, vil give dig oplysninger om alle de regler, som du skal kende.

Regelprøven finder du via dette link her, som du selv skal tilmelde dig. Det er gratis. Klubben får automatisk besked, når du har bestået regelprøven.

Golfbox.dk er en landsdækkende web-side, som alle skal bruge til at bestille en starttid på egen bane eller på alle andre baner i landet.
Det er også i Golfbox, du bestiller tid til træning og til onsdagsturneringerne.

Dit brugernavn er dit medlemsnr. (7-xxxx) og din adgangskode har du fået i mailen fra Golfbox (den kan du selv ændre).

På introdagen får du vist hvordan du bruger golfbox. Har du eventuelt spørgsmål kontakt sekretariatet eller din mentor.

Udstyret kan du låne i klubben. Det er i lokalet overfor sekretariatet, hvor du bare kan tage et sæt. Husk at kontrollere, at alle jern er i bag’en og at der er bolde og tee’s. Sættet bedes afleveret i rengjort stand – der er en vaskeplads ved bagbygningen.

Facebook. Der er oprettet en lukket facebookgruppe ved navn ’Kolding Golf Club begynderafdeling’, som vi kraftigt opfordrer dig til at deltage i og bruge den flittigt til bl.a. at finde nogen at spille med.

Spørgsmål. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at spørge din mentor, begynderudvalget eller sekretariatet på mail eller mobil.

Når begyndeforløbets 3 måneder er ved at være overstået, vil du blive kontaktet af klubben, hvor du vil få tilbudt medlemskab Kolding Golf Club. Du skal så tage stilling til, om du ønsker at fortsætte med at spille på 9-hulsbanen eller om du ønsker at spille på 18-hulsbanen (spil på 18-hulsbanen kræver et handicap på 53 eller derunder.)

Vigtige oplysninger

Når man bliver medlem af Kolding Golf Club, skal man være opmærksom på, at hvis man af den ene eller den anden grund ikke ønsker at fortsætte sit medlemskab i Kolding Golf Club, så skal man skriftligt meddele sekretariatet dette senest d. 31. december.

Hvis man ikke får det gjort, så vil man blive afkrævet kontingent for det efterfølgende år.

Vi skal nok minde jer om det, men vi er desværre nødt til at håndhæve denne regel.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet.

Klubbens kontingent- og restancepolitik findes HER.